Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали трьох наркоманів (Фото)

25 травня 2018 р., 14:00

Минулої доби

24 травня, в Ужгороді, на вулиці Одеській, патрульні звернули увагу на громадянина, який побачивши інспекторів, помітно занервував. Охоронці порядку чоловіка зупинили та згідно зі ст.34 Закону України “Про Національну поліцію” провели поверхневу перевірку особи. У нього інспектори виявили 4 згортки з кристалічною речовиною , ймовірно, наркотичною.

Згодом, на вулиці Шахтарській, ще у одного чоловіка під час поверхневої перевірки виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичнy.

Увечері, цього ж дня, мукачівські патрульні, на вулиці Святомихайлівській, під час поверхневої перевірки виявили в чоловіка згорток із, ймовірно, наркотичною речовиною.

В усіх випадках, на місце події, інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин. Речовини, схожі на наркотичні вилучено та направлено на експертне дослідження.

Патрульна поліція Закарпатської області нагадує - за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено кримінальна відповідальність за ст. 309 ККУ.


Патрульна поліція Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp