Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правосекторівці стверджують, що не брали участі у пікеті консульства

25 травня 2018 р., 15:40

В Ужгороді

"Відповідно до повідомлень ЗМІ, 23 травня під угорським консульством в Ужгороді пройшов пікет. Деякі сайти (в більшості - російські) повідомляють, що до дійства містом роздавали і розклеювали листівки начебто "Правого сектору".

У зв'язку з цим, повідомляємо, що Національно-визвольний рух "Правий сектор" не брав участі у вище згаданій акції, а також - не має жодного відношення до розробки, виготовлення та розповсюдження конкретно цих агітаційних матеріалів. Розпалювання міжнаціональної ворожнечі, тим більше, з використанням фейкових закликів начебто від ПС - неприпустиме.

Разом з тим, нам лестить активне бажання ужгородців поширювати містом друковані видання "Правого сектору". 

Більше того, ми навіть готові упростити Вам роботу: не варто самим вигадувати тексти, радимо просто зв'язатися із представництвом в області 1-ї резервної сотні ДУК ПС, і ми з радістю надамо Вам для поширення реальні агітаційні матеріали (газети, листівки і подібне)", - зазначається в офіційній заяві "Правого сектору".
"Правий сектор"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp