Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець незаконно переправляв іноземців через кордон

25 травня 2018 р., 16:55

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному

 Правоохоронці відділення поліції у місті Рахів встановили місцезнаходження 40-річного мешканця селища Великий Бичків. Чоловік розшукувався досудовими органами за вчинення злочину щодо незаконної переправки іноземців через кордон.

Як з’ясували поліцейські в ході розслідування кримінального провадження, мешканець Рахівщини разом зі своїм спільником, мешканцем села Косівська Поляна, супроводжували групу нелегальних мігрантів до кордону України з Румунією. На відстані близько 1000 метрів від лінії державного кордону організатори переправи з групою мігрантів були помічені працівниками прикордонної служби та передані поліцейським.

Щоб уникнути покарання за вчинене, один з підозрюваних під час проведення досудового розслідування за фактом замаху на незаконне переправлення осіб через державний кордон, переховувався від органів досудового розслідування. Зараз чоловіка поліцейські розшукали та доставили до Рахівського відділення поліції. Розслідування у справі відновлено.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp