Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сепаратисти застосували артилерію - Міноборони

26 травня 2018 р., 17:25

За минулу добу інтенсивність обстрілів на Донбасі знизилася.

В результаті бойових дій постраждало троє військових. Двоє з них отримали поранення.За минулу добу, 25 травня, в результаті бойових дій на Донбасі двоє українських військових отримали поранення, ще один - бойове травмування. Про це повідомив спікер Міноборони з питань ООС Максим Праута в суботу, 26 травня, передає 112 Україна.

"В результаті бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення, ще один - бойове травмування. Зараз вони знаходяться в медичних установах", - йдеться в повідомленні.На луганському напрямку з міномета калібром 120-мм бойовики обстріляли українські позиції в районі Зайцевого. Крім того, протягом двох годин противник вів вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм по українським військовим в районі Новолуганського. Також сепаратисти вели вогонь в районі населених пунктів Світлодарськ, Кримське і Луганське.За інформацією Праута, на донецькому напрямку за минулу добу зафіксовано 27 обстрілів."У районі Новотроїцького та Старої Миколаївки наші опорні пункти опинилися під вогнем важкої ствольної артилерії калібру 152 мм. Загалом ворог випустив в нашу сторону 20 снарядів цього калібру. В районі Лебединського і Невельського ворожі танки зробили по наших позиціях 10 пострілів. А в районі Широкино відзначено застосування противником міномета калібру 120 мм", - зазначив Праута.Відзначається, що активність противника також зафіксована в районі населених пунктів Водяне, Гнутове, Красногорівка, Мар'їнка, Невельське, Новоселівка Друга, Павлопіль, Старогнатівка і Широкине.Як повідомлялося, увечері 25 травня під обстріл потрапив Торецьк Донецької області, один із снарядів потрапив в триповерховий будинок.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp