Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фінал ЛЧ: Україну відвідали понад 30000 фанатів

28 травня 2018 р., 18:52

Співробітники Держприкордонслужби станом на 28 травня оформили на виїзд із країни більше 30 500 учасників та уболівальників фіналу Ліги чемпіонів.

В Україні побували більше 30 тисяч уболівальників та учасників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Про це в понеділок, 28 травня, повідомляє ДПСУ.Відзначається, що, як і прибуття, їх оформлення на виїзд з України переважно проходило у столичних аеропортах, а також в аеропортах Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська.Також велика кількість уболівальників вибула через автомобільні пункти пропуску автобусами, автомобілями, невеликими організованими групами через західну ділянку кордону."Співробітники Держприкордонслужби оформили на виїзд із країни більше 30 500 учасників і уболівальників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА", - повідомили у відомстві.Раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що за час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві в поліцію надійшло 71 звернення іноземних громадян, з них 20 мають ознаки кримінального злочину.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp