Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Терпець уривається, а найбільше - від чуток: Ракошинців на трасу привели невідомі, які забирають невідомо кого (ВІДЕО)

29 липня 2014 р., 08:30

Розлючені мешканці Ракошина говорити з головним військкомом на офіційному рівні не хотіли, а журналістам 1+1 сказали, що такого каналу не існує і вони провокатори.

У різних районах Закарпаття невдоволені жінки блокували дороги, - йдеться в сюжеті ТСН.

Величезні затори утворилися на кількох обласних шляхах. А жителі Ракошиного, що під Мукачевим, перекрили міжнародну трасу "Київ-Чоп". Через це утворився багатокілометровий тромб, переважно з вантажівок і туристичних автобусів. 

Ніхто з пікетувальників так і не зміг пояснити, чого домагається. Люди переповідали про те, що по їхніх селах, начебто, виловлюють чоловіків і відправляють у зону АТО. Але жодної родини, яка би підтвердила такий факт, указати не могли. Як і сім'ї, у кого призовники перебувають у зоні АТО. 


Мало того, пікетувальники були агресивно налаштовані і проти журналістів. Заяву в міліцію довелося писати і знімальній групі ТСН. Невідомий намагався забрати в них відеокамеру. Дісталося від розлючених людей і військовим, і голові села. Розблоковувати дорогу і сісти за стіл переговорів, селяни категорично відмовлялися. 

Керівники військкомату запевнили, що жодного чоловіка силою не забирали, а хтось цілеспрямовано поширює такі чутки і підбурює жінок.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp