Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У яких районах Закарпаття п’яні водії наробили біди

29 травня 2018 р., 13:10

Минулої доби

Працівники групи реагування патрульної поліції зафіксували факти керування авто напідпитку в трьох районах області. На порушників склали відповідні адміністративні матеріали.

Вчора, 28 травня, у смт. Дубовове, близько 18.00 год, поліцейські групи реагування патрульної поліції зупини водія автомобіля марки «Skoda». Водій на передньому сидінні машини перевозив малолітню дитину. 

Під час розмови з порушником поліцейські помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Після перевірки на драгері у водія виявилось 0,99 проміле алкоголю. На мешканця с.Калини склали відповідні адмінматеріали.

Інший випадок керування авто напідпитку зафіксували поліцейські на ділянці дороги між населеними пунктами Дубове-Калини. 25-річну жінку на автомобілі марки «ВАЗ-2107», близько 02.00 год, зупинили поліцейські. На автівці не висвічувався номерний знак. За кермом жінка була напідпитку. Драгер зафіксував 1,34 проміле алкоголю. Водія відсторонили від керування машиною, водійське посвідчення вилучили.
Поліцейські груп реагування патрульної поліції Виноградівщини зафіксували за минулу добу два випадки їзди напідпитку.

38-річного мешканця райцентру поліцейські зупинили на вул.Миру, неподалік відділення поліції. Чоловік не ввімкнув при маневрі сигнал повороту. Ще одного 25-річного водія на автомобілі марки «Peugeot» працівники поліції зупинили у с.Букове, що на Виноградівщині. Обидва чоловіки мали явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак від проходження медосвідування відмовились. У присутності свідків на них склали відповідні адміністративні протоколи, які направили до суду для прийняття остаточного рішення.

Нетверезого водія автомобіля марки «Volkswagen Passat» поліцейські зупини у с.Осій Іршавського району. Чоловік рухався на авто з порушенням правил його експлуатації. 28-річному порушнику запропонували пройти обстеження на стан алкогольного сп’яніння. Після перевірки драгер показав 0,60 проміле алкоголю.

Усіх порушників правил безпеки дорожнього руху відсторонили від керування транспортом, складені адмінматеріали скерували до суду.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp