Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

НАКАЗ військового комісара Мукачівського об'єднаного військового комісаріату

29 липня 2014 р., 09:10

Через оголошення Президентом України часткової мобілізації Мукачівський військкомісар наказав збирати військовозобов’язаних та техніку.

Наказ №49 від 28.07.2014 року.

НАКАЗУЮ:

1. Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, мешкаючим постійно на території м.Мукачево та Мукачівського району, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки військового комісаріату, з'явитися в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпоряджень або персональних повістках.

Військовозобов'язаним, тимчасово проживаючим на території м.Мукачево і Мукачівського району, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості — в військовий комісаріат по місцю перебування на військовому обліку.

2. Генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, не маючи на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримавши повісток військового комісаріату, виїзд за межі області тимчасово забороняється.

3. Підлеглих до призову, відповідно до пункту один цього наказу, генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу при з'явленні по мобілізації зобов'язані мати при собі документи та особові речі, вказані в мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

4. Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, увільнити військовозобов'язаних, які призиваються відповідно до пункту один цього наказу, від роботи та служби, забезпечити явку в строки та пункти. Вказані в мобілізаційних розпорядженнях або в персональних повістках.

5. Підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, доставити злагоджену автотракторну, дорожньо-будівельну, підйомно-транспортну та іншу техніку в строки і в пункти згідно наряду військового комісаріату.

Громадянам — власникам засобів транспорту — доставити їх в строки і в пункти по вказівці військового комісаріату.

6. Громадянам України, які не з'явилися при мобілізації в указані строки і пункти та керівники підприємств. Установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили в установлені строки техніку по нарядах військових комісаріатів або перешкоджаючим своєчасному з'явленню громадян на поставки техніки при мобілізації, несуть відповідальність згідно Закону.

7.Наказ оголосити і роз'яснити на підприємствах, в установах та організаціях, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості.




Військовий комісар Мукачівського об'єднаного міського військового комісаріату підполковник О.О. Мошковський

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp