Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба на Донбасі: 36 обстрілів, четверо поранених

30 травня 2018 р., 10:32

Активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське в Луганській області.

За минулу добу, 29 травня, підрозділи сепаратистів 36 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ - в результаті чотири бійці отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС) в ранковому зведенні в середу, 30 травня.

"Під час бойових дій чотири наших захисники отримали поранення. Пораненим надана кваліфікована медична допомога, їхньому життю нічого не загрожує", - зазначили в штабі.

Бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. На Горлівському напрямку в районі населених пунктів Зайцеве, Південне. Не припиняються бої на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки і Мар'їнки, на Маріупольському напрямку - в районі населеного пункту Широкине.

Нагадаємо, за попередню добу, 28 травня, підрозділи сепаратистів 37 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ- в результаті шестеро бійців отримали поранення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp