Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вбивство журналіста Бабченка. Подробиці

30 травня 2018 р., 10:46

Мотиви вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка в Києві, подробиці слідства і реакція в Україні та Росії.

В Україні відбулося чергове вбивство журналіста. У Києві застрелили відомого російського військового кореспондента Аркадія Бабченка, який останнім часом жив і працював в Україні.
У Бабченка стріляли в під'їзді будинку, в якому він жив, коли журналіст повертався в свою квартиру з магазину.
Загиблий був відомий, як непримиренний критик чинного російського політичного режиму. Останні роки побоювався переслідувань з боку російських спецслужб, тому і залишив Росію.
Корреспондент.net зібрав всі подробиці вбивства журналіста.
Як це відбулося
Вбивство сталося на вулиці Микільсько-Слобідській у Дніпровському районі столиці. Бабченко вийшов в магазин, а його дружина залишилася вдома. Вбивця його чекав на сходовій клітці в під'їзді. При вході в квартиру Аркадію стріляли в спину. Пострілів було три.
"Дружина перебувала у ванній кімнаті. Вона почула удари, вийшла і побачила чоловіка в крові. Викликала швидку, його забрали, він помер в кареті швидкої", - розповів спікер Нацполіції Ярослав Тракало.
Міністерство внутрішніх справ склало фоторобот підозрюваного у вбивстві Аркадія Бабченка. На фотороботі зазначено, що вік підозрюваного 40-45 років, зріст 175-180 см, середньої статури. Має сиву бороду. Стрілок був одягнений в темно-синю бейсболку, джинсову куртку і джинси.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp