Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники та рятувальники згуртувалися

30 травня 2018 р., 16:45

У рамках навчань

Під час пожежонебезпечного періоду, який триває нині, одним з найголовніших завдань для рятувальників Закарпаття є недопущення пожеж у лісових масивах, а у випадку їх виявлення – вчасна локалізація.

Так, сьогодні Міжгірськими та Тячівськими рятувальники спільно з представниками відповідних лісових господарств проведені пожежно-тактичні навчання.

У Міжгір’ї захід пройшов на території місцевого лісового господарства, а Тячівські фахівці навчалися у смт Усть-Чорна. Вони відбувалися за ідентичним сценарієм, а з боку все виглядало по-справжньому, а саме: відпочивальники не загасили багаття, що призвело до загоряння лісового масиву. При гасінні умовної пожежі було продемонстровано застосування протипожежної техніки та інвентарю. Працівникам лісових господарств та рятувальникам вдалося показати злагодженість дій і готовність до гасіння лісових пожеж, що допомогло швидко локалізувати та ліквідувати умовну пожежу.

Однак, не зважаючи на протипожежну готовність відповідних служб, рятувальники вкотре наголошують, що найкращий метод боротьби з вогнем у лісі – не допустити його появи.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp