Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головному лікарю Ужгородського міського пологового будинку та завідувачу відділенням оголосили догани (ФОТО)

30 травня 2018 р., 17:46

, де працював підозрюваний у вимаганні хабаря лікар – оголосити догани.

 

Відповідні рішення підписав Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

Щодо лікаря, якого підозрюють у вимаганні, то його звільнено, правоохоронні органи наразі проводять слідство, рішення по справі прийматиметься судом після закінчення слідства.

Напередодні Богдан Андріїв провів нараду з медичним персоналом пологового будинку – через випадок у минулу п’ятницю, коли правоохоронці зафіксували факт вимагання лікарем неправомірної вигоди від чоловіка породіллі.

«Такі речі неприпустимі. Міська рада забезпечила фінансування всіх медустанов Ужгорода: і пологового будинку, і центральної міської лікарні, і дитячої лікарні. Наближаємося фактично до 100-відсоткового забезпечення медпрепаратами, які передбачені Національним переліком основних лікарських засобів (Постанова КМУ №180) і мають надаватися ужгородцям безкоштовно. Придбано нове медичне обладнання, проводяться ремонти у приміщеннях, де їх не було з початку будівництва. Я з повагою ставлюся до роботи лікарів, єдина вимога: дотримуватися законодавства і надавати якісну медичну допомогу», – наголосив міський голова.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp