Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент призначив п'ятьох нових членів НКРЕКП

31 травня 2018 р., 10:03

Що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Призначив п'ятьох нових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг – відповідні Укази про призначення підписав сьогодні. Процес формування нового незалежного регулятора нарешті завершено", - написав Президент.

Він висловив вдячність ЄБРР, Світовому банку, МВФ, ЄС, американським партнерам та всім, хто "доклав зусилля, для того, щоб сьогоднішній день став можливим".

Як повідомляв УНН, 30 травня Порошенко звільнив Дмитра Вовка з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ).

Нагадаємо, 18 квітня Вовка повторно не допустили до участі в конкурсі з відбору нових членів НКРЕКП після того, як конкурсна комісія визнала недостатнім його досвід роботи у сфері енергетики. Згідно з новими нормами, кандидат повинен мати не менше п’яти років досвіду роботи у даній сфері.

У свою чергу, Вовк оскаржив у суді недопуск його до конкурсу з відбору НКРЕКП.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp