Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лавров і Помпео провели розмову щодо України

31 травня 2018 р., 14:10

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лаврова та Держсекретар США Майк Помпео з ініціативи американської сторони провели телефонну розмову

Про це йдеться в заяві на сайті МЗС Росії, передає УНН.

"Проведено обмін думками з ряду аспектів спільного порядку денного, включаючи двосторонні відносини, зусилля по врегулюванню сирійської кризи і подолання конфлікту в Україні на основі Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року", - йдеться в заяві.

У відомстві відзначили, що міністр і держсекретар погодилися з необхідністю роботи з виконання поставленого в телефонній розмові президента Росії Володимира Путіна і Президента США Дональда Трампа завдання долати наявні розбіжності через професійний діалог в інтересах нормалізації атмосфери російсько-американської взаємодії.

Як повідомляв УНН, офіційний представник державного департаменту США Хізер Нойерт у своєму мікроблозі в Twitter закликала Росію припинити свою агресію в Україні і виконати свої зобов'язання згідно з мінськими угодами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp