Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє закарпатців до смерті побили односельчанина

31 травня 2018 р., 18:10

І за це отримали сім років ув’язнення

Берегівським районним судом визнано винними двох місцевих мешканців в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень односельчанину, що стали смертельними (ч.2 ст.121 КК України) та хуліганстві, вчиненому групою осіб ( ч.2 ст.296 КК України).

У ході судового розслідування прокурором доведено, що обвинувачені, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, напали на односельчанина та нанесли йому декілька десятків ударів, від яких потерпілий загинув.

Крім цього, не зупинившись на скоєному, чоловіки закидали камінням декілька автівок та побили одного з водіїв, що намагався їх зупинити.

Суд, погодившись з доводами прокурора, визнав закарпатців винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) та ч.2 ст.296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб) та призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі строком на сім років кожному.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp