Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У кривавому вбивстві молодої ужгородки підозрюють її співмешканця (ФОТО)

29 липня 2014 р., 12:25

На його руках, взутті та одязі виявили сліди бурого кольору, схожі на кров.

Сьогодні о 02.40 по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні про те, що ним було здійснено виїзд на вулицю Шолтеса, де у підвальному приміщенні новобудови, яке облаштоване під житло, виявлено труп молодої жінки з множинними тілесними ушкодженнями голови



Отримавши такого роду повідомлення, оперативний черговий, не гаючи часу, направив на місце події слідчо-оперативну групу, працівників карного розшуку та роти патрульної служби міськвідділу міліції, які вже за кілька хвилин відпрацьовували прилеглу територію та опитували жителів будинку з метою встановлення можливих очевидців даної події. Також на місце події прибув очільник УМВС краю Сергій Шаранич, керівництво Ужгородського міськвідділу міліції, експерти НДЕКЦ при УМВС та кінологи з службовими собаками. 

Тіло небіжчиці було виявлено на ліжку в кімнаті. На тілі виявили множинні тілесні ушкодження голови, набряки обличчя та численні синці. Для встановлення причини смерті тіло направили на розтин в прозектуру обласної клінічної лікарні. 

У вчиненні цього тяжкого злочину обгрунтовано підозрюється 38-річний співмешканець потерпілої, житель району. Чоловіка міліціонери знайшли на місці пригоди. На його руках, взутті та одязі виявили сліди бурого кольору, схожі на кров. Міліціонери доставили його до медзакладу для проведення аналізу щодо вмісту алкоголю в крові. Відповідно із висновком медиків, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Розслідування триває. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp