Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" закарпатців не злякав

1 червня 2018 р., 17:10

Сіли за кермо

Групи реагування патрульної поліції в Закарпатській області за добу зупинили п’ятьох водіїв, що керували своїми транспортими засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Вчора, 31 травня, п’яних водіїв зупинили працівники ГРПП Перечинського, Виноградівського, Хустського, Іршавського та Тячівського районів.

В чергову частину Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадячн про те, що в райцентрі їздить «Mercedes-E20» з порушеннями правил дорожнього руху. Автомобіль, за словами заявника, виїжджає на зустрічну смугу. Працівники поліції зупинили машину, водій виявився п’яним. Від медосвідчення він відмовився, про що складено відповідний адмінпротокол в присутності свідків.

Іршавська ГРПП виїхала на виклик, де заявник повідомив про факт домашнього насильства в селі Доробратово. За вказаною адресою знаходився чоловік, який побачив правоохоронців, сів в авто «Hyundai» та спробував втекти. Поліція зупинила водія, він виявився в стані алкогольного сп’яніння. Експертиза, зроблена в медзакладі, показала 0,6 проміле алкоголю в його крові.

В Перечині, не зважаючи на працівників поліції, які знаходилися поруч, чоловік зупинив свій «Opel Vectra» прямо посеред дороги, чим заблокував рух транспорту. Правоохоронці виявили, що водій перебуває в стані алкогольно сп’яніння. В зв’язку з тим, що проходити медосвідчення він відмовився, відповідний адмінпротокол працівники поліції зклали в присутності свідків.

Ще два випадки виявлення п’яних водіїв мали місце між селами Вербовець та Матійово Виноградівського району та у Хусті. Транспортні засоби ГРПП зупинили за дрібні порушення правил дорожнього руху та виявили стан алкогольного сп’яніння водіїв і в, тому числі, склали протоколи за ст. 130 КУпАП.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp