Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дезертир із зони АТО отримав тюремний термін

1 червня 2018 р., 14:19

Військовослужбовець проходив службу в підрозділі, що дислокується в Добропільському районі Донецької області.

Дарницький районний суд міста Києва призначив обвинуваченому в дезертирстві військовослужбовцю із зони АТО міру покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури України за підсумками засідання суду у четвер, 31 травня.Так, солдата військової служби за контрактом визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого статтею про самовільне залишення військової частини (ч. 4 ст. 407 КК України).

Відзначається, що обвинувачений проходив військову службу в підрозділі, що дислокується в зоні АТО, в Добропільському районі Донецької області."Військовий з 20.01.2017 р. по 20.06.2017 р., змінивши присяги, самовільно залишив місце служби, порушивши військові статути і чинне законодавство України", - йдеться у звіті.Затриманий військовослужбовець був 9 травня поточного року на підставі постанови Дарницького райсуду Києва. Відтоді він перебував під вартою.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp