Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді перекинулась вантажівка (ФОТО)

29 липня 2014 р., 13:17

Водій не постраждав, поруч інших машин не було.

Вантажівка, здійснюючи маневр ліворуч, перекинулася на праву сторону та наїхала на бетонну опору електромережі. На щастя, поруч не було інших машин, тож обійшлося без жертв. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася післяобідньої пори на Слов’янській набережній в Ужгороді. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, працівники ДАІ та рятувальники МНС. Міліціонери схиляються до того, що аварія сталася через недотримання безпечної швидкості, невдале маневрування і неправильне розміщення вантажу. Благо, в цей момент поряд не було інших учасників дорожнього руху, хоча зазвичай тут жвавий рух. У вантажівці перевозили дерев’яні лавочки і столи. На щастя, сам водій не постраждав. 


Відносно порушника Правил дорожнього руху міліціонери склали протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), за якою передбачено накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. Протокол відносно водія направлено до суду для вирішення питання про притягнення його до відповідальності в порядку чинного законодавства. 


Ужгородський міськвідділ вкотре звертається до водіїв: будьте уважні та не порушуйте Правил дорожнього руху. Будьте максимально обережними під час перевезення вантажу. Неухильно дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp