Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні у Львові відбудеться футбольний двобій між збірними веретанів АТО Закарпаття та Львова

2 червня 2018 р., 11:15

Побажаймо вдачі нашим закарпатським побратимам у сьогоднішньому матчі 7-го туру Відкритого чемпіонату України Героїв АТО проти команди «Радар Захід» м. Львів.

Гра відбудеться в суботу, 2 червня, о 12:00 у м.Львів на стадіоні "Сільмаш".Нехай гра пройде без травм, а всі гравці й присутні отримають задоволення від процесу, незважаючи на результат! Адже основною метою є не перемога, а зміцнення дружніх стосунків між військовослужбовцями та військовими підрозділами; фізична та психологічна реабілітація військовослужбовців після проходження служби в зоні проведення АТО (ООС) на сході України; залучення якнайбільшої кількості військовослужбовців з усієї України, які брали чи беруть участь в АТО (ООС) на сході України до регулярних занять спортом; пропаганда здорового способу життя.Окремим абзацом висловлюємо щиру подяку керівнику Укртрансбезпеки Закарпаття Сергій Слободянюк, за наданий транспорт та поміч в організації поїздки до Львова, дякуючи чому, наші хлопці безперешкодно і вчасно доберуться на матч у комфортабельному автобусі!!!Закарпатська обласна спілка "Ліга ветеранів війни та учасників АТО "Карпатська земля"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp