Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Майстерня міста" триває (ФОТО)

2 червня 2018 р., 17:00

Другий день сьогодні

Сьогодні ужгородці мали змогу кавувати із заступником міського голови Ужгорода Василем Гомонаєм у рамках другого дня «Майстерні міста» на набережній Незалежності.

Василь Гомонай у неформальній обстановці розповів присутнім про сферу своїх службових повноважень, до яких входить два напрямки: департамент міського господарства й управління капітального будівництва.

Одне з питань, яке цікавило присутніх на «Каві без краваток», стосувалося завершення ремонтних робіт на площі Шандора Петефі. Як зазначив заступник міського голови, до Дня Ужгорода, що відзначатиметься наприкінці вересня, можна буде побачити очікуваний результат.

На заході ділилися думками й на інші теми. Зокрема, поговорили про надію на сучасну молодь. Василь Васильович поділився особистим досвідом роботи зі студентами, оскільки працював викладачем, доцентом кафедри конституційного права та порівняльного правознавства Ужгородського національного університету.
Наостанок Василь Гомонай наголосив: якщо ужгородці мають ідеї та пропозиції – він та інші представники міської влади завжди відкриті для спілкування.

Уже завтра на «Майстерні міста» відбудеться «Кава без краваток» із заступником міського голови Ужгорода Олександром Білаком.

Програма другої «Майстерні міста», за словами організаторки, керівника «Агенції розвитку міста Ужгорода» Маріанни Собран – дуже насичена: до вівторка включно кожного дня з 11.00 до 21.00 проходитимуть зустрічі, презентації, майстер-класи, дискусії, покази кінофільмів тощо. Тож стежте за анонсами і новинами на сторінці Майстерні в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/uzhhorodurbanworkshop/ та долучайтеся.




Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp