Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як вихованці «Дороги життя» День захисту дітей відзначали (ФОТО)

2 червня 2018 р., 19:00

Вчора, 1 червня, в Ужгороді відзначали День захисту дітей. В цілому місті відбулася ціла низка заходів з нагоди цього свята. Вихованці МСЦ «Дорога життя» - не виняток.

 

Діти та молодь з особливими потребами теж мали насичену святкову програму. Стали учасниками традиційного щорічного маршу-ходотону, де нагадали про рівність у суспільстві, потім розважалися у кафе «Алі», де для особливих гостей влаштували справжнє свято. А завершився спекотний вечір у будинку культури профспілок. Там відбувся святковий благодійний концерт камерного хору «Кантус» на чолі з Емілом Сокачем.

{g}

На початку програми артист привітав усіх зі святом та наголосив на важливості допомоги дітям з особливими потребами, розповівши що «Кантус» завжди радо відгукується на залучення до заходів від МСРЦ «Дорога життя». Протягом концерту лунали різноманітні твори відомих композиторів у виконанні хору: від духовної «Отче наш» та драматичної «Пливе кача», до знаних «Ходить сон коло вікон» та «Щедрик».

Разом з хором виступив і віолончеліст Петро Сокач та вокаліста, вихованка «Дороги життя», Уляна Кастран.

Окрім того, артисти хору представили глядачам незабутню композицію у супроводі так званої «бокальної музики», звучання якої покорило, мабуть, багато сердець.


Вікторія Лисюк,
"Час Закарпаття", фото автора та Людмили Ортутай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp