Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міськрада звітує прр роботу комунальників Ужгорода

4 червня 2018 р., 11:30

Протягом сьогоднішнього дня

Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуду» ліквідовують пошкодження лінії на Православній набережній, міняють лампи на пішохідному мості, одну опору встановлюють на проспекті Свободи, одну міняють на вулиці Перемоги.

«УжАгромікс» косить схил Київської набережної, площу Кирила і Мефодія, підстригає живопліт на Слов’янській набережній, на вулиці Марії Заньковецької обрізає гілки дерев біля дорожніх знаків, а на проспекті Свободи, 36 – гілки, що нависають над покрівлею. Також прополюють квітники на площі Народній, у сквері Томаша Масарика, колі Дружби Народів.

Вночі працівники КП «КШЕП» прибирали вулиці міста за допомогою спецтехніки, сьогодні косять траву на вулицях Івана Ольбрахта, Івана Анкудінова, Будителів, обстежують світлофори по місту.

«Ужбудсервіс» ліквідовує несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Павла Пестеля, Минайській, 11, провулку Залізничному, вул.Миколи Пирогова – Тиводара Легоцького (колишня Джамбула), косить траву на вулиці Минайській.

ТОВ «АВЕ-Ужгород» забирає несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, проспекті Свободи, 31, косить траву на вулиці Франтішека Тихого, на Перемоги покоси робить «Прибиральник +».

Продовжують роботи з капремонту площі Шандора Петефі, тротуарів по вул. Юрія Гагаріна та Марії Заньковецької, вулиці Перемоги, реконструкцію вул. Олександра Можайського.

Розпочали підготовчі роботи з капітального ремонту внутрішньоквартальної території на вул. Перемоги, 132, капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлових будинків на вул. Івана Айвазовського, 18 та на проспекті Свободи, 30, тривають поточні ремонти вул. Олександра Фединця (перемощення кам’яної бруківки) та вул. Генерала Свободи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp