Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Польща, Білорусь та Україна відзначають 15-річчя транскордонного співробітництва Партнери запрошують на конференцію та масштабний міжкультурний «Карпати Фест»

5 червня 2018 р., 19:10

Польща, Білорусь та Україна відзначають 15-річчя транскордонного співробітництва Партнери запрошують на конференцію та масштабний міжкультурний «Карпати Фест»

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна святкує своє 15-річчя. З цієї нагоди у регіонах трьох країн відбуваються святкові заходи, де можна дізнатися про транскордонне співробітництво держав, а також познайомитися з культурою прикордоння.
У рамках святкування співпраці, у п’ятницю, 8 червня, в Ужгороді, у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» відбудеться конференція на тему транскордонної співпраці на території Карпат. Участь у конференції візьмуть представник міністерства інвестицій та розвитку Польщі Рафал Баліньскі, представник міністерства економічного розвитку і торгівлі України Ганна Белоколос, керівники Закарпаття – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також голова Львівської облради Олександр Ганущин. Передуватиме старту конференції брифінг для представників ЗМІ. Початок об 11.30.
У суботу, 9 червня, рамках святкування річниці співпраці організатори запрошують на фестиваль Карпати Фест, що відбудеться в Ужгородському замку. О 16-й годині тут стартують майстер-класи з ремесел та ярмарок. О 18-ій – концерт гуртів Rock-H (Україна), Orkiestraśw.Mikołaja (Польща), Joryj Kłoc (Україна). Вхід – безкоштовний.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp