Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Центр Києва знеструмлений через аварію

5 червня 2018 р., 18:59

Без світла залишилися квартали від Набережно-Хрещатицької вулиці до парку Шевченка. Аварію обіцяють ліквідувати до 20:00.

У центрі Києва у вівторок, 5 червня, без електропостачання залишилися квартири, офіси і підприємства. Світло вимкнули близько 15.40. Про це повідомляють Факти з посиланням на начальника прес-служби столичного главку ДСНС Світлану Водолагу.За її словами, по вулиці Пушкінській, 40 пішов дим з трансформаторної підстанції.Прибулим на місце пожежникам довелося чекати енергетиків, які повинні були перевірити напругу на підстанції і в разі потреби оперативно її відключити.В результаті аварії без світла залишилися квартали від Набережно-Хрещатицької вулиці до парку Шевченка.О 16.30 подачу електрики почали поступово відновлювати, проте повністю аварію обіцяють ліквідувати до 20.00.Нагадаємо, декількома днями раніше на Львівщині було знеструмлено 62 населених пункти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp