Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президентські дружини проведуть благодійну акцію на Закарпатті

6 червня 2018 р., 12:45

Яка розпочалась у Будапешті

Йдеться про збір допомоги для новоствореного Центру медико-соціальної реабілітації ім. Святого Михайла у закарпатському селі Ратівці, що в Ужгородському районі.

У рамках цієї акції цього понеділка в Будапешті стартував 500-кілометровий благодійний забіг. Акція проходить під Головним патронатом д-р Герцег Аніти, дружини Президента Угорщини, до котрої для зустрічі на фініші учасників забігу приєднається пані Марина Порошенко, дружина Президента України.

Цієї п’ятниці, 8 червня, забіг прибуває на угорсько-український кордон у місто Загонь, після перетину кордону долає останні 30 км дистанції до ратівецького дитячого будинку ім. Святого Михайла.

На території цього католицького дитячого будинку сімейного типу нещодавно збудовано Центр медико-соціальної реабілітації ім. Святого Михайла, в якому розвиватимуть закарпатських дітей-сиріт.

Саме в п’ятницю, 8 червня дружини президентів України та Угорщини візьмуть участь в урочистостях, у рамках яких відбудеться відкриття та освячення Центру медико-соціальної реабілітації ім. Святого Михайла.

Більше того, перші леді 2-х країн дадуть спільну прес-конферецію, повідомили Mukachevo.net у Генеральному консульстві Угорщини в Ужгороді.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp