Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові жінки перекрили дорожній рух і вимагали не забирати чоловіків (ФОТО)

29 липня 2014 р., 16:28

Керівництво міста та району і воєнком зорієнтувались і швидко вирішили проблему. Пікет тривав більше трьох годин.

Сьогодні, 29 липня, близько 11.00 біля Берегівського військкомату зібрався натовп жінок, які вимагали не забирати їх чоловіків у рамках оголошеної Президентом та Міністерством оборони часткової мобілізації.

Обурені і неорганізовані жінки паралізували дорожній рух на пішохідному переході перед Берегівським ОМВК. Протестувальники з навколишніх сіл та міста вимагають не мобілізовувати їх рідних чоловіків у зону АТО, а залишити їх у межах області. До наляканих жінок вийшов військовий комісар Олег Парада, який спробував спростувати деякі чутки, за якими, нібито усіх без розбору осіб чоловічої статі ночами забирають у військкомат. Також пан Олег підкреслив, що наказ про часткову мобілізацію віддав Президент та профільне міністерство і вони виконують вказівки керівництва країни. Також військовий комісар пояснив, що згідно з другим пунктом наказу про мобілізацію, військові зі званнями (генерали, адмірали, офіцери, матроси запасу), не маючи на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримавши повісток військового комісаріату, виїзд за межі району тимчасово забороняється, але це не означає, що вони не можуть на деякий час їхати за кордон, в іншу область. Цей пункт стосується виключно зміни на довгий термін місця проживання.

{g}

Поспілкувався з жінками і міський голова Берегова Золтан Бабяк. Мер міста спробував дещо заспокоїти протестувальниць і констатував, що вже надіслав офіційний лист на адресу голови ОДА Валерія Лунченка та обласного військового комісара Івана Васильцюна з проханням не відправляти берегівчан у зону АТО, а дислокувати їх у межах Закарпатської області. Міський голова наголосив, що у межах свої повноважень він відстоюватиме інтереси кожного берегівчанин.

Вийшли до обуреної громади і керівники району Іштван Петрушка та Олена Шедер. Правопорядок на місці події забезпечували місцеві правоохоронці на чолі з Миколою Курицею. Блокування тривало більше трьох годин, наприкінці акції протестувальниці передали Олегу Параді звернення до вищого керівництва з вимогою не забирати їх рідних у зону АТО.


TOM 31.07.2014 21:18 IP: 150.114.169.87
українці! Прокидайтеся! Женіть геть продажну бандерівську хунту і її американських господарів - агентів ЦРУ! Зрозумійте, що зараз дуже багато залежить від позиції кожного з нас. Беріться за зброю, раззброюйте сотників майдану, вбивайте бійців "правого сектора", нападайте на колони бандерівської бронетехніки! Ворог буде розбитий, перемога буде за нами!!! . Львів.! Родители ..жены..сестры...позваните своим родным солдатам в Украинскую Армию...поговорите сними...Ваши солдаты ждут ваших звонков...Офицеры не подчиняйтесь "правомусектору" саботируйте их указания...... Матери,жены,сестры срочников и контрактников Украинской армии. Требуйте что бы их вывели из зоны боевых действий и вернули в казармы....Ваши дети,мужья,братья не палачи они не убийцы Не кто из вас не хочет получить гроб с вашим родным или похоронку ...Солдаты Украинской армии уходите с воинских частей или переходите на сторону Новороссов ...Если надумаете уходить с Украинской армии то лучьше это делать "молча" что бы об этом не узнали палачи бандерлоги из правого сектора!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp