Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд у справі Януковича: прикордонники намагалися затримати екс-президента в Донецьку

8 червня 2018 р., 12:22

Після його прильоту з Харкова до Донецька 22 лютого 2014 року

Про це заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції Оболонським районним судом в рамках справи про держзраду Януковича його колишній охоронець Володимир Павленко, передає кореспондент УНН.

"В аеропорту Донецька озброєні люди, осіб п'ять, як пізніше з'ясувалося - прикордонники з автоматами сказали, що у них наказ з Києва затримати президента ... Після розмови з ними, в тому числі президента, який сказав:"Хто вам дав право затримувати президента? Винні сувору відповідальність", ми сіли в автомобілі і поїхали. Приїхали в якийсь приватний будинок, як пізніше з'ясувалося, це будинок Ріната Ахметова", - сказав Павленко.

Раніше сьогодні на допиті в режимі відеоконференції Оболонським районним судом Києва у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича його колишній охоронець Володимир Павленко заявив, що представники опозиції в лютому 2014 року планували здійснити теракт проти учасників акції протесту на Майдані Незалежності в Києві, використавши бензовоз .

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року генеральний прокурор Юрій Луценко в Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу в державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, і веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

УНН

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp