Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени знайшли двох людей

9 червня 2018 р., 19:00

На щастя

Працівники Перечинського та Дубівського відділень поліції розшукали 33-річного чоловіка та 86-річну жінку, які розшукувалися родичами.

Днями працівники Дубівського відділення поліції отримали повідомлення про зникнення 86-річної жінки. За словами заявника, 53-річного мешканця села Тарасівка Тячівського району, його мати перебувала на подвір’ї біля будинку, а потім кудись пішла, не попередивши нікого з рідних. Мобільного телефону при собі не мала.
Поліцейські опитали родичів і за наданим орієнтуванням розпочали пошуки. У результаті, працівники сектору кримінальної поліції розшукали жінку. З’ясувалося, що пенсіонерка перебувала у дачному будинку на околиці села.

Ще одного безвісти зниклого розшукали правоохоронці Перечинського відділення поліції. 33-річний пацієнт медичного закладу в селі Тур’ї Ремети самовільно покинув територію закладу, не попередивши медперсонал. Чоловіка розшукали в Ужгороді та повернули до лікувальної установи.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp