Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться конференція з нагоди 25-річчя падіння Берлінської стіни

29 липня 2014 р., 20:21

Факультет міжнародних відносин 10 листопада 2014 року запрошує науковців, аспірантів та студентів до участі в конференції "Єдність у розмаїтті: культурні, політичні та історичні виміри міжнаціональних відносин у Німеччині"

Фахівці беруть участь у безпосередньому обговоренні практичних ситуацій та задач. «Кейси», сформульовані на основі життєвого досвіду людей, які працюють у певній сфері, читаються, вивчаються та обговорюються присутніми. Вони служать підґрунтям для проведення бесіди, дискусії в групі під керівництвом модератора. «Кейс» – це події, які реально відбулися і які тренер описує для того, щоб спровокувати дискусію в навчальній аудиторії, підштовхнути присутніх до обговорення та аналізу ситуації, а відтак – до прийняття конкретних рішень.

До 1 жовтня приймаємо заявки до участі. Після цього будуть сформовані дослідницькі групи, які 10 листопада представлять до дискусії результат своєї співпраці.

Інформацію надавати: Стряпко Антоніні Дмитрівні

Тел.: 095 793 80 15

Електронна адреса: sirotova@mail.ru


Зимомрі Івану Миколайовичу

Тел.: 050 672 71 29

Електронна адреса: zimok@ukr.net



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp