Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Студенти пішли в Міську раду (ФОТО)

11 червня 2018 р., 11:10

На екскурсію

 

Із роботою Ужгородської міської ради знайомилися студенти ІІ курсу за напрямом «Право» природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського національного університету. Це входить до програми ознайомчо-навчальної практики майбутніх правників і вже є традиційним.

Про організацію роботи міської ради на зустрічі у сесійному залі розповіла керуючий справами виконкому Олена Макара, разом із представниками управління правового забезпечення Артемом Беляковим та Світланою Зеленяк відповідала на запитання студентів. Вони докладно цікавилися, як вирішуються проблеми, з якими звертаються ужгородці, як працює механізм місцевої ініціативи, петицій, як надаються відповіді на інформаційні запити, чи зміняться тарифи на комунальні послуги для мешканців сіл у разі об’єднання з містом в ОТГ та багатьма іншими питаннями.

Відтак молодим людям організували «екскурсію» першим поверхом адмінбудівлі Ужгородської міської ради, де після масштабної реконструкції для створення зручностей відвідувачам і працівникам діють Центр надання адміністративних послуг, реєстраційні служби, відділ роботи зі зверненнями громадян, загальний відділ. Безпосередньо у структурних підрозділах, від адміністраторів ЦНАПу студенти дізнавалися про новації у роботі, програмне забезпечення для надання послуг, електронний документообіг, який діє у міській раді, електронну чергу, процедуру опрацювання документів, функції рецепції, де консультують і скеровують, допомагають із пакетами документів, необхідних для отримання послуги чи вирішення питання. Вихованці коледжу були здивовані, що чимало послуг Ужгородською міською радою надається протягом 24 годин.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp