Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В авіакатастрофі в Польщі постраждав нардеп

11 червня 2018 р., 08:15

Унаслідок аварії легкомоторного літака в польському Жешуві в суботу постраждав народний депутат від Радикальної партії Юрій Чижмар.

В авіакатастрофі легкомоторного літака в аеропорту польського Жешува в суботу, 9 червня, постраждав депутат Верховної Ради від Радикальної партії Юрій Чижмар. Про це повідомив нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Facebook."Сьогодні в польському Жешуві розбився легкомоторний літак, на борту якого був наш колега, народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка - Юрій Чижмар. Юрій зараз у лікарні", - написав депутат у соцмережі.Раніше повідомлялося, що внаслідок аварійної посадки українського легкомоторного літака в польському Жешуві постраждали три людини.Штурмовик ЗСУ пролетів над пляжем у КирилівціЗа даними ЗМІ, важко постраждав народний депутат Юрій Чижмар з Радикальної партії, двоє інших постраждалих - Володимир Васильєв і Данило Береговий.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp