Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берліні обговорять формулу Штайнмаєра щодо Донбасу

11 червня 2018 р., 08:50

У РФ наполягають на необхідності зрушення у вирішенні гуманітарних проблем, зокрема в тому, що стосується введення в дію закону про амністію.

На зустрічі міністрів закордонних справ країн нормандської четвірки, яка відбудеться 11 червня в Німеччині, будуть обговорювати так звану формулу Штайнмаєра щодо статусу Донбасу. Про це інформує Міністерство закордонних справ РФ в суботу, 9 червня.

"Окрему увагу буде приділено політичним аспектам врегулювання. Мова, перш за все, йде про необхідність фіксації досягнутої ще на саміті в нормандському форматі в Парижі 2 жовтня 2015 року та підтвердженої лідерами нормандської четвірки в Берліні 19 жовтня 2016 року домовленості про порядок вступу в силу закону про особливий статус Донбасу, більш відомої як "формула Штайнмаєра", - йдеться в повідомленні.У російському МЗС також очікують рішення гуманітарних проблем."Необхідні зрушення у вирішенні гуманітарних проблем, зокрема в тому, що стосується введення в дію закону про амністію, обміну заручниками і незаконно утримуваними особами, поліпшення гуманітарної ситуації на території Донбасу. Повинні бути вжиті невідкладні заходи щодо забезпечення населення регіону безперебійним водо- та електропостачанням, соціальними виплатами", - відзначили російські дипломати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp