Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перукарка з Мукачева перемогла у відборі (ФОТО)

11 червня 2018 р., 17:10

Наші люди всюди.

 

Змагання пройшли нещодавно у Львові, і в ньому взяли майстри перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу та моделюванню брів та вій з різних куточків України.

Переможців визначали в кількох номінаціях як в жіночих так, і в чоловічих, зокрема салонна чоловіча стрижка, best barber-авторська чоловіча стрижка та укладка, full fashion look-чоловічий модний образ та інше.

Мукачівка Ліна Староста брала участь у 2-х номінаціях – чоловічий модний образ"Full fashion look" та авторська соловіча стрижка та укладка "best barber", і в обох дівчина перемогла, здобувши золоті нагороди.

– Дуже хвилювалася, і дуже щаслива, що перемогла. Головний приз для мене це те, що я пройшла відбірковий тур і маю можливість в жовтні боротися на чемпіонаті України за звання чемпіона країни, – розповіла Mukachevo.net дівчина. – На участь в цьому конкурсі мене надихнув мій друг, товариш, колега по творчості, чемпіон українських та міжнародних конкурсів член Спілки перукарів України та власник авторської школи і просто надзвичайна людина Алекс Матирний. Радію, тому що я обрана і саме зі мною він захотів поділитись досвідом, надзвичайно приємно бути з майстром такого рівня.

Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp