Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим сьогодні займаються ужгородські комунальники

12 червня 2018 р., 11:55

Звітує міськрада

Сьогодні в Ужгороді продовжують капітальні ремонти. На вулиці Перемоги роблять щебеневі основи та бордюри, на площі Шандора Петефі – покриття з кам’яної бруківки, щебеневі основи, лунки для висаджування дерев, там же триває реконструкція інженерних мереж. Тротуари з ФЕМ-плитки викладають на вулицях Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької, на Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) роблять щебеневі основи, ставлять бордюри.

Триває також капітальний ремонт спортмайданчика на проспекті Свободи, 20, підготовчі роботи з капремонту внутрішньоквартальної території на вулиці Перемоги, 132, капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлового будинку на вулиці Івана Айвазовського, 18.

Працівники «Закарпателектробуду» міняють світильники на вулицях Мора Йокаї та Цвітній, а на Вчительській міняють лінію і світильники.

Косять сьогодні на схилі Студентської набережної та на площі Народній («УжАгромікс»); вулиці Василя Комендаря («УжБудСервіс»); Православній набережній («АВЕ-Ужгород»); вулиці Бориса Тлехаса («Прибиральник Плюс»); кладовищі «Барвінок» (КП УККП).

Стихійні смітники ліквідовують за адресами: Василя Комендаря, 54, Марії Заньковецької, 3,7,9 («Ужбудсервіс»); Тиводара Легоцького, 18, 46, 76, Юрія Гойди, Тараса Шевченка, В’ячеслава Чорновола, Фредеріка Шопена, Одеській («АВЕ-Ужгород»).

Усі комунальні служби та обслуговуючі компанії проводять також прибирання на своїх дільницях.


Ужгородська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp