Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна видала Франції фігуранта справи про кокаїн

13 червня 2018 р., 08:09

Українські правоохоронці передали на вимогу Франції громадянина Туреччини, який фігурує у справі про торгівлю наркотиками в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури у вівторок, 12 червня.Іноземець звинувачується у скоєнні низки тяжких та особливо тяжких злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків. Раніше його в складі злочинної групи затримували у французьких територіальних водах на молдовському судні. Вони перевозили в тайнику партію кокаїну вагою 2,3 тонни.Сьогодні громадянин Туреччини був переданий правоохоронцям Франції за процедурою екстрадиції.Також в ГПУ зазначили, що протягом минулого та поточного років українська сторона направила 202 запити до іноземних колег про видачу підозрюваних. В Україну надійшло за цей період 196 запитів про видачу.Раніше Україна екстрадувала двох громадян Франції, які були затримані в Київській області. Чоловіків розшукували за розкрадання 200 млн євро.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp