Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учні пішли до рятувальників (ФОТО)

13 червня 2018 р., 09:35

Замість школи

 

11 червня вогнеборці Іршавського та Міжгірсього районів приймали в себе гостей – учнів загальноосвітньої школи с. Підгірне та навчально-виховного комплексу с. Лозянське. Школярі, хоч і на канікулах, але відвідуючи пришкільні літні табори продовжують знайомитись із безпекою життєдіяльності та дізнаватись багато нового та цікавого під час екскурсій до пожежно-рятувальних підрозділів.

Діти детально роздивилися пожежні автомобілі 5-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин та дізнались, які загорання ліквідовують за допомогою води, піни чи порошку. Також їм продемонстрували основних «помічників» рятувальника, як-то пожежний рукав для гасіння полум’я чи пневматичні ножиці для витягання людей із машин, постраждалих під час ДТП. Крім цього, малеча відвідала диспетчерський пункт, кімнату відпочинку пожежників, а також тренувальну башту для відточування професійних навичок вогнеборців.

Після оглядової екскурсії рятувальники провели для дітей пізнавальну лекцію, під час якої нагадали правила безпеки на воді та розповіли про пожежі та їх основні причини.

Аналогічний просвітницько-профілактичний захід провели 8 червня і рахівські вогнеборці для учнів англомовного табору "Hope" при Рахівській ЗОШ №1.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp