Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Мукачево після негоди оклигує (ФОТО, ВІДЕО)

13 червня 2018 р., 11:10

Злива не оминула і це місто.

 

Ввечері 12 червня містом пройшлась серйозна злива, яка наробила біди. Місто вчергове виявилося не готовим до примх стихії. Частина вулиць рідше змахувала на водні канали, аніж на вулиці європейського містечка. Інтернет-видання "PMG.ua" спробувало зібрати найцікавіші відео та фото після негоди.

Відео опубліковане групою "Про місто" супроводжується комендарем дописувача Сергія Дворниченка: "Дощ влітку, звичайно, що це - благо, але має й зворотній бік. Коли дренажні та водовідвідні системи з якихось причин не працюють справно... ось що буває. У дворі будинку в самому центрі міста вода повністю затопила внутрішній двір і повним потоком просто тече у підвал..."

В одному з спортивних закладів міста негода пошкодила вікно.

На суцільну калюжу перетворився і парк імені Андрія Кузьменка поблизу центра Мукачева. Читачка PMG.ua встигла зафільмувати і надіслати в редакцію його стан після бурі.

Щонайменше викликає занепекоєння ситуація, що склалася на вулиці Пушкіна в одному з дуфортів поблизу колишнього бару "Трактірь". Будівельники, що розкопали траншеї, схоже, просто забули про них. Сьогоднішній дощ та бездіяльність будівельників довела до того, що стіни дуфорту почали руйнуватися на очах.

Відео читачки PMG.ua з вулиці Шандора Пака демонструє картину, яку доводилося спостерігати практично на всіх вулицях міста.

Ну і на завершення огляду ситуації, яка склалася у Мукачеві через негоду, пропонуємо відео, яке зафільмували наші журналісти в мікрорайоні Росвигово.


Деталі - у відео:




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp