Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники "відпрацювали" Буштино (ФОТО)

13 червня 2018 р., 11:35

Аби запобігти біді

 

Рятувальники продовжують проводити пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Закарпаття. Сьогодні, 12 червня, такий захід провели працівники ДСНС Тячівського району у в смт Буштино. Під час бесід з краянами окремий акцент робився на тому, що в краї спостерігається тенденція до збільшення пожеж саме через власну необачність громадян. Рятувальники доводили до відома людей правила пожежної безпеки в побуті, зокрема, наголошувалося на основних недоліках, що допускаються при монтажі й експлуатації електричного та газового обладнання.

Враховуючи літній період часу, рятувальники також нагадали населенню про недопущення пожеж в природних екосистемах. Останні, за правило, виникають через людську недбалість та неуважність при спалюванні сухостою, залишків рослинності, сміття.

З огляду на те, що в області вже зареєстровано 20 випадків загибелі людей на воді, а за аналогічний період минулого року було 8, то рятувальники також нагадали мешканцям про правила безпечного відпочинку на водних об'єктах.

У ході відповідної роз'яснювальної роботи населенню вручалися й пам'ятки безпеки.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp