Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Блокуваннями закарпатці ускладнюють життя військовим (ФОТО)

30 липня 2014 р., 10:40

Бо у такому разі їхня ротація неможлива.

 

Валерій Пацкан у спілкуванні з громадою с. Ракошино закликав кожного пам'ятати, що ніякої ротації закарпатських військовослужбовців у зоні АТО не може бути, якщо громада буде блокувати планові мобілізаційні заходи армії.

«Головним побажанням батьків закарпатських військовослужбовців 128-ї бригади, з якими я зустрічався 18 липня, було прохання максимально сприяти ротації наших хлопців, виведення їх із зони АТО хоча б на перепочинок» - нагадав народний депутат. Він зазначив, що провести ротацію військових у зоні АТО не проста справа, адже для цього потрібна адекватна заміна бійців на передовій, із збереженням ефективності та динаміки дій підготовлених підрозділів.

«З цього приводу я мав ґрунтовну розмову з заступником міністра оборони п. Мехедом, який запевнив мене, що станом на понеділок підрозділи 128-ї бригади відведені з передової лінії вогню на блокпости. Не виключено, що частина військовослужбовців зможе отримати короткочасний перепочинок поза зоною бойових дій загалом» - зауважив Валерій Пацкан.

При цьому, народний депутат закликав громаду с.Ракошина, пам’ятати що ніякої ротації закарпатських військовослужбовців у зоні АТО не може бути, якщо громада буде блокувати планові мобілізаційні заходи армії. Разом з тим, голова парламентського комітету з питань прав людини, нацменшин та міжнаціональних відносин наголосив, що цілком підтримує вимоги щодо проведення мобілізаційних заходів у першу чергу стосовно підготовлених фахівців та обов’язкове взяття на військовий облік чоловіків-переселенців зі східних областей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp