Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трьох крадіїв затримали за добу на Закарпаття

14 червня 2018 р., 16:30

Місцеві полісмени

Вчора, 13 червня, на службу «102» надійшло повідомлення 42-річного ужгородця про крадіжку його транспортного засобу. Як з’ясували полісмени, чоловік залишив свій велосипед біля магазину на вулиці Джамбула. Коли чоловік вийшов з крамниці, побачив, що транспортний засіб викрали.

За кілька хвилин підозрюваного в крадіжці вдалося затримати дільничним офіцерам поліції. Ним виявився 31-річний ужгородець. За фактом дій чоловіка слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Наразі чоловік надає показові свідчення. Речовий доказ — велосипед — вилучили та повернуть ужгородцю.

Оперативно затримали підозрюваного в крадіжці грошей правоохоронці Берегівщини. Поліцейські встановили, що 1500 гривень, про крадіжку яких заявила 43-річна мешканка села Свобода, викрав її 18-літній односелець. У скоєному юнак зізнався, частину викрадених грошей повернув потерпілій. Слідство у справі триває.

Того ж дня правоохоронці Берегівського відділу поліції розкрили ще одну справу , що стосується викрадення мобільного телефону у 24-річного берегівця. Затримана підозрювана зізналася, що кілька днів тому перебувала у одному з місцевих кафе, і взяла мобільний телефон, залишений без нагляду власником. Речовий доказ правоохоронці вилучили і повернуть потерпілому. За фактом розпочато кримінальне провадження.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp