Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині син сильно побив батька під час сварки

14 червня 2018 р., 16:55

І згодом сам повіз його до лікарні

За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 43-річному мешканцю районного центру співробітники Виноградівського відділення поліції розпочали слідство. Щодо підозрюваного, 20-річного сина потерпілого, вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу.

Вчора, 13 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря Виноградівської районної лікарні про те, що до них за меддопомогою звернувся 43-річний мешканець райцентру з тяжкими травмами черевної порожнини.

Поліцейські слідчо-оперативної групи відділення встановили, що між батьком та його 20-річним сином ще минулого тижня виник конфлікт та бійка, в результаті якої син наніс своєму батькові удари в живіт. Однак 43-річний виноградівець не звертався за допомогою до медиків. Коли йому стало погано, син відвіз батька до медустанови.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень у поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. У справі триває слідство.


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp