Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кім Чен Ин передав Путіну листа

15 червня 2018 р., 08:46

Президент Росії зустрівся з головою верховного народного зібрання КНДР Кім Ен Намом, який передав йому листа від лідера Північної Кореї.

Голова верховного народного зібрання КНДР Кім Ен Нам передав президенту Росії Володимиру Путіну письмове послання від північнокорейського лідера Кім Чен Ина. Про це повідомляє в четвер, 14 червня, РІА Новости.

Путін, у свою чергу, підтвердив запрошення Кім Чен Ину відвідати РФ з візитом."Прошу передати лідерові Північної Кореї товаришеві Кім Чен Ину наше запрошення відвідати Росію з візитом. У тому числі, це можна було б зробити в рамках Східного економічного форуму у Владивостоці у вересні цього року", - заявив Путін."Можна зробити й окремо, це ми можемо узгодити поза прив'язкою до якихось міжнародних подій. Ми можемо узгодити це по лінії міністерства закордонних справ", - наголосив російський лідер.

Крім того, Путін прокомментірова зустріч Кім Чен Ина і президента США Дональда Трампа."Завдяки зустрічі Трампа і Кім Чен Ина з'явилися перспективи для мирного врегулювання ситуації з КНДР політико-дипломатичними засобами. Зустріч Кім Чем Ина і Трампа знижує загальний рівень напруги навколо Корейського півострова", - сказав Путін.Нагадаємо, 12 червня в Сінгапурі відбулася історична зустріч лідерів США та Північної Кореї.За підсумками переговорів Трамп і Кім Чен Ин підписали документ, з якого випливає, що Вашингтон дає Пхеньяну гарантії безпеки, а той, у свою чергу, підтверджує прихильність повній денуклеаризації Корейського півострова.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp