Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ закрили літній університет

15 червня 2018 р., 18:25

Його відвідали 30 школярів

Офіційне закриття Літнього університету УжНУ, який проводився із 29 травня на базі Ужгородської ЗОШ №3, відбулося сьогодні у приміщенні залу засідань вченої ради університету. На урочистостях були присутні заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, проректор Ужгородського національного університету Ігор Король, директор СЗОШ №3 Світлана Фесенко, заступник начальника міського управління освіти Наталія Мухомедьянова, головний спеціаліст відділу культури управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді міськради Дмитро Мірошніков.

Слухачі Літнього університету, а це 30 ужгородських десятикласників, щодня знайомилися з можливостями різних факультетів університету, брали участь в інтерактивних іграх, «круглих столах», тренінгах, дискусіях, майстер-класах, відвідували екскурсії.

Олександр Білак привітав усіх учасників Літнього університету, який, до речі, є одним із проектів у рамках співпраці вишу з міською радою Ужгорода, та вручив Сертифікати і пам'ятні сувеніри.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp