Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд знову відклав розгляд справи щодо магазину "Корзо"

18 червня 2018 р., 19:50

Сьогодні, 18 червня, Апеляційний суд Закарпатської області під головуванням М.Мацунича

Мав розглянути основну справу щодо права власності на скандальний магазин "Корзо" в центрі Ужгорода, який був "віджатий" в законних власників рейдерським шляхом за участі екс-депутата.

Однак судове засідання було відкладено на 14:00 18 липня, причина - відрядження члена суддівської колегії Т.Бисаги у зв'язку із проходженням в Києві переатестації (кваліфікаційне оцінювання).

Аналогічну переатестацію, згідно даних оф.сайту ВККС, 21 червня проходитиме й інший член суддівської колегії цієї резонансної справи - голова суду Ганна Фазикош. Останній же служниці Феміди попереднього разу потерпілими навіть заявлявся відвід через сумнів в її об'єктивності (Г.Фазикош має дружні відносини та викладає на одній кафедрі в УжНУ​ разом із адвокатом "рейдерів" С.Ігнатенком), який прогнозовано було відхилено.

Незважаючи на багаторічну судову тяганину в боротьбі за своє майно, законні співвласниці-жінки налаштовані рішуче і сподіваються на справедливе остаточне рішення, а від компетентних органів - притягнення до відповідальності всіх причетних до цієї рейдерської оборудки.

Як повідомлялося раніше, йдеться про рішення суду щодо повернення реальним власницям скандального магазину "Корзо" в центрі Ужгорода, "віджатого" в них 7 років тому рейдерським шляхом фальсифікації документів за участі екс-депутата Ужгородської міськради Павла Маєрчика (підписи власниць були надруковані на звичайному струйному принтері). Незаконність дій «рейдерів» підтвердив 3 роки тому і Верховний Суд, визнавши законним власником ТОВ Магазин «Взуття» (Корзо).
Громадський правозахисник Віталій Грегор​

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp