Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги закарпатських землевласників

30 липня 2014 р., 15:44

Податок на землю позна спратити через ккаси сільських та селещних рад

Громадяни, які є власниками земельних ділянок, до 1 липня отримують податкове повідомлення-рішення про сплату відповідного податку. 

Відповідне податкове зобов’язання необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення такого повідомлення.У сільській та селищній місцевості земельний податок може сплачуватися через каси сільських (селищних) рад за квитанцією про приймання податкових платежів.У разі, якщо громадяни не отримали податкового повідомлення-рішення по платі за землю, або ж якщо виникають запитання щодо розміру нарахованого податку, у випадку зміни власника земельної ділянки, набуття права на пільги, або виникнення необхідності уточнення сум земельного податку, громадянам варто звернутися до органів Міндоходів за місцезнаходженням земельної ділянки і пред’явити відповідні документи (зокрема, план-схему земельної ділянки, підтвердження права власності, ксерокопії документів права на пільги).Також фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області нагадують платникам, що 29 серпня – останній день сплати земельного податку з фізичних осіб.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp