Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тимошенко відмовилася свідчити проти Газпрому в Стокгольмі

21 червня 2018 р., 08:19

Колишнього прем'єра України, що підписав скандальні газові контракти у 2009 році, просили надати свідчення, але відповіді не отримали.

Лідер Батьківщини Юлія Тимошенко відмовилася свідчити в Стокгольмському арбітражі в суперечці між Нафтогазом і Газпромом. Про це заявив комерційний директор НАК Юрій Вітренко у Facebook.

Він зазначив, що за можливість судитися проти Газпрому в Стокгольмі, а не в Москві потрібно дякувати не екс-прем'єра Тимошенко, а колишнього заступника голови Нафтогазу Ігоря Діденка, який останньої миті вставив відповідне положення в контракт."У самому арбітражі Тимошенко не брала жодної участі. На відміну від того ж Діденка, який виступав свідком на процесі й у такий спосіб сприяв нашому виграшу. До Тимошенко зверталися з проханням виступити свідком. Але так і не отримавши в певний проміжок часу необхідних запевнень про згоду виступити свідком на українській стороні, розраховувати на допомогу Тимошенко не доводилося", - підкреслив Вітренко.Як повідомлялося, 14 червня Апеляційний суд шведського округу Свеа призупинив виконання рішення Стокгольмського арбітражу в програній Газпромом суперечці з Нафтогазом.За словами Вітренка, Газпром за допомогою апеляцій має намір затягувати процес, щоб не платити $2,6 млрд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp