Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві затримали афериста, що втік з-під варти

25 червня 2018 р., 08:30

Бурлаку затримали на Троєщині, де він на добу орендував квартиру. Також затриманий конвоїр, який допомагав чоловікові втекти.

Столичні правоохоронці затримали ув'язненого Олександра Бурлаку, який напередодні втік під час конвоювання. Чоловіка затримали на Троєщині, де він на добу орендував квартиру, повідомили у столичній поліції в неділю, 24 червня.

"Завдяки злагодженій роботі оперативників і людей, які бачили підозрюваного і надали інформацію правоохоронцям, втікача затримали на Троєщині", - наголошується в повідомленні.Для пошуку чоловіка були залучені всі наряди столичних правоохоронців, а також орієнтування передані в інші регіони."Тепер зловмиснику доведеться відповідати ще й за втечу з-під варти: кримінальне провадження розпочато за ст. 393 ККУ", - резюмується в повідомленні.Також співробітники столичної прокуратури затримали й оголосили про підозру працівнику Дніпровського управління столичної поліції за фактом пособництва у втечі з-під варти підозрюваного."Зазначений правоохоронець, в обов'язки якого покладено конвоювання заарештованих, у суботу, 23 червня, здійснив ряд умисних дій, спрямованих на пособництво 32-річному уродженцю Республіки Молдова Бурлаку О.С., поміщеного в Київське СІЗО, втекти з-під варти. Увечері 23.06 .2018 правоохоронець був затриманий слідчими прокуратури в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp