Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Штаб: ЗСУ обстріляли п'ять разів, є поранений

25 червня 2018 р., 09:15

Удень на маріупольському напрямі вівся щільний вогонь по захисниках Водяного зі ствольної артилерії.

З початку доби неділі, 24 червня, сепаратисти п'ять разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі - один військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

"Ворог п'ять разів порушував режим припинення вогню і у всіх випадках обстріли велися із забороненого мінськими домовленостями озброєння", - відзначили у штабі.Там додали, що на луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське були обстріляні позиції з мінометів калібром 82 мм, БМП, гранатометів і стрілецької зброї.Удень на маріупольському напрямі сепаратисти вели щільний вогонь по захисниках Водяного зі ствольної артилерії калібром 122 мм і 152 мм.Також обстрілу зі 122-мм артилерійських систем і 82-мм мінометів зазнали позиції українських захисників біля н.п. Гнутове і Богданівка, а Лебединське, крім артилерії, обстрілював танк.Нагадаємо, за минулу добу п'ятеро українських солдатів отримали поранення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp