Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали любителя "кайфу" (ФОТО)

27 червня 2018 р., 10:25

У Берегові

Берегівські працівники поліції провели обшук за місцем проживання місцевого мешканця. Під час виконання слідчих дій, у чоловіка виявили канабіс. Наркотичні засоби він приховував у будинку та багажнику автомобіля. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

В ході раніше розпочатого кримінального провадження працівники Берегівського відділу поліції, під час проведення санкціонованого судом обшуку, по місцю проживання фігуранта, 45-річного жителя райцентру, виявили наркотичні засоби. Чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за наркозличини.

Зокрема, у будинку берегівчанина правоохоронці виявили паперові згортки з вмістом подрібненої речовини рослинного походження, ззовні схожої на наркотичний засіб – канабіс. Подібну рослинність полісмени знайшли і у багажному відділені автомобіля фігуранта. Вага вилученого близько 200 грамів.

Як пояснив берегівчанин, наркотики він зберігав для власного споживання.

Відомості за цим фактом внесено в ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1. ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту. Наркотики вилучили та направили на експертизу. Слідство у справі триває


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp